Arckezelések Uraknak

Arc - Medios - Orvosi - Centrum

A férfiak és a nők arcbőre lényegesen eltér egymástól, ezért nagyon fontos, hogy a férfibőrt a specifikus élettani jellemzőknek megfelelően ápoljuk. A tesztoszteron hatás következtében a faggyúmirigyek aktívabban működnek, így a férfiak bőre zsírosabb, vastagabb, általában nehezebb kezelni. A gyakran észlelhető tág pórusok mindezen hatások következményei, az életkor előrehaladtával így a férfiak arcán gyakran tapasztalunk textúrális egyenetlenséget.

A férfiak bőre egyúttal nagyobb környezetei stresszhatásnak van kitéve, hiszen ők azok, akik jellemzően hosszabb ideig tartózkodnak a napon, nem alkalmaznak fényvédelmet, gyakrabban leégnek. A borotválkozás szintén bőrkárosodás fokozó tényező lehet, hiszen ez a napi rutin rontja a bőr védő funkcióját, kiszárítja a bőrt, irritációt okozhat, pláne, ha nem megfelelő napi ápolással párosul.

A Medios Orvosi Központban a férfiak arcbőrének ápolására külön figyelmet fordítunk. Férfi pácienseink bőrének egyedi szükségleteit figyelembe véve, a rendelőben elvégezhető és az otthoni kezelések segítségével a bőrállapot javulása garantált.

COVID-19 Infók: Nyitva vagyunk!