Dermapen™

Dermapen - Medios - Orvosi - Centrum

A mikrotűs Dermapen™ kezelést elsősorban akne hegek, tág pórusok, valamint akár anti-aging céllal, enyhébb ráncok kezelésére ajánljuk.

Az eljárás lényege, hogy a szabadalmaztatott Dermapen™ eszközt végigvezetjük a kezelendő bőrfelületen, és az eszköz kontrollált mélységű, steril szúrcsatornákat képez a bőrfelületen. Mivel a szúrcsatornák mikrosérüléseknek számítanak, szervezetünk azonnal elkezdi a regenerálódást. A képzett kis csatornák pedig megnyitják az utat a bőr irharétege felé, így bőrproblémától függően hatóanyagok mélyre jutását is lehetővé teszik.

Dermapen - Medios - Orvosi - Centrum

Klinikánkon a Dermapen eszközt elsősorban aknehegek kezelésére használjuk. Rendkívül egyedi kezelési kombinációt tesz lehetővé, ha a Dermapent az intenzív orvosi hámlasztásainkkal kombináljuk.

A kezelést követően:

A kezelés utáni néhány nap kis kellemetlenségekkel jár: Az arcot tisztán kell tartani, pácienseink részletes instrukciókat kapnak arról, hogy milyen termékeket használhatnak a kezelt területen, és milyeneket nem.

A bőr közvetlenül a kezelés után kipirosodik és ez az állapot akár néhány napig is fennmaradhat, közelről egy-két napig akár a szúrcsatornák is látszanak, apró bevérzések jelenhetnek meg az arcon vagy a kezelt területen. A harmadik, negyedik napon enyhe hámlás is előfordulhat.

COVID-19 Infók: Nyitva vagyunk!