EndyMed 3Deep Rádiófrekvenciás kezelések

Mi is pontosan a 3Deep Technológia?

endimed

Az EndyMed egyedülálló, az Amerikai Gyógyszerbiztonsági Hivatal (FDA) által is elfogadott 3DEEP technológiája egy innovatív rádiófrekvenciás technológia, amely ellenőrzött, koncentrált rádiófrekvenciás (RF) energiát juttat mélyen a bőrbe, fájdalom és kockázat nélkül, újra aktiválva a bőr természetes kollagéntermelését. Az rádiófrekvenciás energiának a bőr irha rétegének mélyén történő összpontosításával az Endymed stimulálja a kollagén megújulását anélkül, hogy túlhevítené a hámréteget.

Az Endymed készülék által végezhető kezelések 3 csoportba sorolhatók:

endymed

EndyMed Tightening & Contouring

Az EndyMed 3DEEP® RF arcfeszesítő kezelőfejeit kifejezetten a ráncok kezelésére, az arc és a nyak megereszkedett bőrének feszesítésére és megemelésére tervezték, beleértve a homlokot, orcákat, és az áll alatti részeket. Kiváló eredményeket nyújtanak, különösen a szem és a száj körüli finom, érzékeny és nehezen kezelhető területeken.

A kezelés szinte azonnali bőrfeszesítő és ránctalanító hatást fejt ki, hosszútávon pedig serkenti a kollagén és elasztin termelést, ami által a bőr fiatalabbnak, feszesebbnek és ragyogóbbnak látszik. Ajánlott hyaluronsavas kezelések kiegészítéseként, valamint plasztikai beavatkozások utáni rehabilitációként is.

Klinikánkon elérhető kezelési csomag 6 alkalomból áll. Az első 4 kezelést hetente kell elvégezni, az utolsó kettőt pedig két hetente ajánlott. A kezelés alkalmazható a teljes arcterületen, vagy egyes régiókban is (szemkörnyék, középarc, alsó arc-toka, nyak).

EndyMed FSR (Fractional Skin Resurfacing)

Endymed FSR 2 - Medios - Orvosi - Centrum

Az EndyMed 3DEEP Frakcionált Bőr Megújító kezelőfejét kifejezetten a bőr megújítására, valamint a bőr textúrájának, hiperpigmentációjának, ráncainak és hegeinek kezelésére tervezték. A kezelés során egyszerre történik meg a fókuszált rádiófrekvenciának köszönhetően a károsodott bőrfelszín megégetése és a mély kötőszövet megújítása. Alkalmazható az arcon, valamint a test egyéb területein is. Az FSR simább, fényesebb bőrfelületet biztosít és csökkenti az elszíneződéseket, sötét foltokat.

A kezelés után a bőr néhány napig intenzíven piros, illetve 4-5 napig a bőrfelszín lehámlásával akár barnás elszíneződés, száraz hámlás előfordulhat.

EndyMed Intensif RF mikrotűs kezelés

Endymed Intensif mikrotűs - Medios - Orvosi - Centrum

Az EndyMed Intensif az első FDA által elfogadott, motorizált mikrotűs rádiófrekvenciás technológia az esztétikai piacon. Az egyedülálló technológia egyszerre okoz a tűk általi mikrosérülés a megfelleő mélységben, valamint intenzív szöveti felmelegedést szintén mélyen az irharétegben, melyek együttesen a regenerációs folyamatot fokozzák.

A kezelés ideális megoldás aknéhegek, striák, mély ráncok kezelésére és a bőr textúrájának javítására, bőrfiatalításra. Az Intensif kezelések rövid gyógyulás után, szinte azonnal látható eredményeket nyújtanak, de a beavatkozásnak hosszú távú regeneratív hatása is van.

A kezelést érzéstelenítéssel végezzük, utána egy napig tapasztalható pirosság a kezelt területen. Három kezelés elvégzése javasolt, havi rendszerességgel.

COVID-19 Infók: Nyitva vagyunk!