Enerjet™ Kinetic facelift

Enerjet - Medios - Orvosi - Centrum

Az EnerJet™ egy különlegesen magas nyomású, úgynevezett jet-volumenizációs technológiát használ a bőrproblémák megoldására.

A technológia lényege, hogy a készülék magas nyomású levegőoszlopot képez, mely 200 mikrométer nagyságú lyukat üt a bőrbe, ezen keresztül különböző hatóanyagok juttathatók a bőr irharétegébe, melyek a nagy nyomásnak köszönhetően elterülnek ezen a területen. A regenerációs folyamatokat önmagában a nagy nyomás által keltett kinetikus energia és szöveti mikrotrauma, valamint a bejuttatott hatóanyagok indítják el.

A kezelés valamennyi bőrtípuson alkalmazható, a test bármely részén. Férfiakon, nőkön egyaránt.

Nem-sebészi arcfeszesítés kockázatok nélkül – EnerJet Kinetic Facelift

A nem-sebészi arcfeszesítés az egyik legnépszerűbb esztétikai beavatkozás klinikánon, mivel alacsony kockázatú beavatkozásnak minősül és gyógyulási ideje is minimális.

A hajvonalban a fül mögötti területig, valamint az alsó arc kereténél, illetve konkrétan a ráncokban „végiglőve” az arcot, az intenzív kinetikus energia és a bejuttatott hyaluronsav emelő, lifting hatást, valamint a bőr kisimulását hozza létre. A beavatkozás kiváló kiegészítője bármely bőrterápiának, illetve a hyaluronsavas szépségmaximalizáló kezeléseknek, de önmagában is elvégezhető és önállóan is hatásos.

COVID-19 Infók: Nyitva vagyunk!