Értágulatok eltávolítása lézerrel

Arc - Medios - Orvosi - Centrum

A bőr krónikus gyulladása, vagy rozáceás állapotának tartós fennállása a legfelszínesebb pici erek kitágulását okozza, mely a fennálló intenzív bőrpír mellett esztétikailag rendkívül zavaró lehet. A kis pókhálószerű ereket nagyon nehéz elfedni, és a fenti probléma nemcsak nőket, hanem férfiakat is érint.

A nagy múlttal rendelkező, német gyártmányú Asclepion speciális lézerét és kezelőfejét használjuk az arcon lévő kis erek eltávolítására.

Az eljárás lényege, hogy a vörös színű heamoglobinnak megfelelő hullámhosszú fénynyaláb az erekben elnyelődik, ott hővé alakul, és azonnal koagulálja a kis ereket, melyek így megsérülnek és felszívódnak.

Az eredmény azonnali és rendkívül látványos.

A kezelés férfiaknak és nőknek is alkalmazható, enyhe bőrpír látható a beavatkozás után, mely 2-3 ór-án belül megszűnik. Nagy előnye, hogy rendkívül biztonságos, a hegképződés, vagy a beavatkozás utáni pigmentáció rizikója rendkívül alacsony. A kezelés után napozás vagy fényérzékenyítő gyógyszerek szedése 2 hétig nem javasolt. A lézeres értágulat eltávolítás előtt minden esetben konzultáció javasolt.

 

COVID-19 Infók: Nyitva vagyunk!