Lézeres aknekezelés

AKnekezelés - Medios - Orvosi - centrum

A pattanások és akne hegek lézeres kezelése a bőrterápiás kezeléseink legjobb kiegészítője. Az eljárás lényege a faggyútermelés csökkentése, amely a pattanások kialakulásának egyik fő oka. A helyi bőrelváltozásokat okozó gombák és baktériumok a pattanások helyén elpusztulnak a lézeres kezelés során.

Az antibiotikumokkal és a hormonális gyógyszerekkel ellentétben a pattanások lézeres terápiája nem okoz szövődményeket vagy mellékhatásokat, nem befolyásolja a belső szervek állapotát és működését. Helyreállítja a bőr normál szerkezetét, elősegíti a pattanás utáni elszíneződött foltok felszívódását, csökkenti a pórusok méretét.

Rendelőnkben az Asclepion új és innovatív MeDioStar NeXT PRO dióda lézerét használjuk a lézeres akne kezelésekhez. Ez az eljárás lehetővé teszi a pattanások kezelését bármely életkorban, minden bőrtípus esetén.

Felkészülés a kezelésre:

Néhány nappal az eljárás előtt kerüljük a napozást és szoláriumot. Antibiotikum szedése esetén nem végezhető el a kezelés.

Az ajánlott kezelések száma az akne probléma súlyosságától függ, minimum 3 kezelés ajánlott, 1-2 hetes rendszerességgel.

Már egy kezelés után is számottevő változás észlelhető: az aktív gyulladások mértéke csökken, a pórusok összehúzódnak, a bőr textúrája finomabb lesz.

COVID-19 Infók: Nyitva vagyunk!