Red-carpet Hollywood Facial kezelés

Ez a kezelés egy különleges, azonnali hatású, látványos bőrmegújulást biztosító kombináció, melyet Buda doktornő az Obagi Skin Health Institute-ban, Beverly-Hills-ben sajátított el.
A kezelés kombinálja a Hydrafacial® bőrtisztító effektusát a ZO® stimulátor peelingjével. A kezelést szükség esetén kiegészítjük mechanikus tisztítással, melyet szakképzett terapeutáink végeznek.

Ezt a tisztító, valamint hámmegújító, egyúttal anti-aging hatást is biztosító kezelést a ZO bőrterápiákat használó pácienseink részére akár 2-3 havonta ajánljuk elvégezni.

Ha a páciens bőre intenzíven gyulladt, a stimulátor peeling kezelés 2-4 hetente ismételhető. A kezelésnek összeállítottunk egy otthon is végezhető formáját, mely rendkívül népszerű azon pácienseink között, akiknek nincsen idejük vagy lehetőségük felkeresni a klinikánkat. Az otthoni stimulátor peeling csomagot „karantén-csomag” néven keresse az árlistánkban.

A Red-carpet peeling azonnal látványos, ragyogó arcbőrt eredményez, mely a legszebb állapotát a kezelést követően 24-48 órával éri el, emiatt is alkalmas akár nagy események, „vörös-szőnyeges” megjelenés előtti gyors és tartós bőrállapot javításra.

COVID-19 Infók: Nyitva vagyunk!