Szemkörnyék kezelések

Szemkörnyék - Medios - Orvosi - Centrum

A szemkörnyék területének vékony bőre az első helyek egyike az arcunkon, mely a korunkról árulkodik.

Ennek az érzékeny területnek a kezelésére számos terápiás opció áll rendelkezésünkre klinikánkon.

Az egyik leglátványosabb eredményt a hyaluronsavas feltöltés adja. A szem alatti és szem körüli terület töltőanyaggal való korrekciója nagy szaktudást igénylő beavatkozás. Buda doktornő számos technikát elsajátított ennek a delikát területnek a kezelésére. A töltőanyagok közül a szemkörnyék területén a Teosyal Redensity II. töltőanyagát használja, mely egyedülállóan lágy jellege miatt különösen alkalmas az ilyen beavatkozásra.

A szemkörnyék fiatalításának jó alternatívája lehet az Endymed rádiófrekvenciás feszesítő előkezelése után felszínesen, a vékony bőr irharétegábe bejutattott hyaluronsav- és vitaminkoktél, azaz a mesoterápiás Endy-Eye kezelésünk. Ebből a kezelésből hármat javaslunk, 2-4 hetes időközönként, elsősorban azoknak a pácienseinknek, akiknek valamilyen oknál fogva nem javasolt a feltöltés, illetve nincs túlzott volumenhiány a szemkörnyékükön.

Szintén új kezelési opció a fibringazdag saját plazma visszajuttatása a szem alatti területre, A PRF kezelés, mely a szemkörnyék elvékonyodó, apró ráncokkal teli bőrét kezeli és erősíti rendkívüli hatékonysággal.

COVID-19 Infók: Nyitva vagyunk!