ZO® 3 Step-peeling

peeling - Medios- Orvosi - Centrum

Medios Orvosi Központban a legújabb fejlesztésű hámlasztásos kezeléseket kínáljuk pácienseinknek, melyek közül leggyakrabban a 3 Step Peelinget használjuk és ajánljuk. Ez a kifejezetten intenzív, mégis biztonságos peeling teljes bőrfelszíni és mély megújulást eredményez, rövid regenerációs idő mellett. Az intenzív hámlasztást kizárólag a ZO® specifikus bőrterápiákkal már előkezelt pácienseinknek javasoljuk, akiknek a bőrállapota az egyedileg szabott terápiáktól már lényegesen javult.

ZO® 3 Step Peelinggel egy hatalmas lépést teszünk a még egészségesebb és tartósan ragyogó arcbőr érdekében. A kezelés három lépcsőből áll: a specifikus összetételű savkoktél felvitele után 6 %-os retinol krémet masszírozunk az arcbőrbe, mely a sav által megnyitott réseken keresztül elér a bőr irharétegébe, és úgy hat a kollagént és elasztint termelő sejtekre, mint egy bomba. Beindítja ezen sejtek újraaktíválódását.

A nagyon fokozott, ötnapos hámlási periódusban, harmadik lépésként a bőrt speciális nyugtató krémmel kell ápolni, és fényvédelmet alkalmazni. A megfelelő és gyors gyógyulás érdekében követni kell Buda Doktornő utasításait. A kezelést követő ötödik-hatodik napon az intenzív hámlást követően a bőr teljesen megújul: egy erős, egészséges, homogén, ellenálló, új bőr képződik, mely feszes és látványosan megújult lesz.

A „bombaként” ható retinol pedig tovább dolgozik a bőr irharétegében, és folyamatosan fokozza a bőrtónust és simítja ki a ráncokat. A kezelést kifejezetten ajánljuk akne-hegek korrekciójára, rozáceás bőr gyógyítására, napkárosodás okozta pigment-problémára illetve ráncok elleni anti-aging kezelés részeként.  A peeling után egy héttel a páciens visszatérhet a ZO® állapotfenntartó bőrterápiájához.

COVID-19 Infók: Nyitva vagyunk!