ZO® Kontrollált mélységű Blue Peeling

Blue - peeling - Medios - Orvosi - Centrum

A peeling kezeléseink legintenzívebb változata, a ZO® bőrterápiák tetőfoka, melyet Buda doktornő Dr. Zein Obagi Beverly Hills-i klinikáján sajátított el. A kontrollált mélységű blue peeling segítségével teljes bőrcserét tudunk elérni, melyet intenzíven heges, gyulladt bőr, vagy érett, ráncos arcbőr, intenzív napkárosodás, durva bőrtónus és textúra esetén alkalmazhatunk. A kezelés 10-12 nap gyógyulási idő után nagyon látványos megújulást eredményez, melynek effektusa akár egy plasztikai műtét feszesítő hatásával is összevethető.

Egy páciensünk az alábbiakban osztja meg élményeit a ZO Kontrollált mélységű Blue Peelingről:

“A képek önmagukért beszélnek…de ha szavakba kell öntenem, mit jelentenek a ZO Skin Health termékek és Dr. Buda Bernadett, akkor szeretném elmondani, hogy tinédzser korom óta problémás volt a bőröm. Tág pórusok, aknék alakultak ki állandóan, és mindig fénylett…Bármit kentem rá, fénylett, vagy kiszáradt a bőrfelszín, de alatta ott álltak sorban az pattanások, és azt várták, hogy “előbújhassanak”. Mindent kipróbáltam, gyógyszeres kúrákat, azokkal ötvözött szuper kozmetikumokat, lelkesen tisztítottam, ápoltam a bőrömet, de mégsem lett soha olyan amilyet szerettem volna.

Azután jött Dr Buda Bernadett, és a csoda!

Ma tudom, hogy teljesen felesleges volt a sok éves próbálkozás, és alapvetően sosem hozhatta volna semmi azt az eredményt amit én kívántam: az egészséges, tiszta friss bőrt… Dr Obagi termékei és kezelései és a koncepció teljesen máshogy működik, mint a ma piacon megtalálható “tradicionális” termékek…Az eredmény sem összehasonlítható mással! Sosem volt ilyen a bőröm! Mindig sminkelnem kellett, hogy eltakarjam a hibákat! Elkezdtem használni a termékeket, majd a kontrollált málységű blue peelinget is megcsináltuk, 1 hét alatt újjá születtem! Ennek eredményeként, ma nem használok semmilyen alapozót, semmit ami eltakarná a bőröm természetes szépségét, mert a bőröm olyan mint 12 éves koromban! Egészséges és tökéletes, amilyen az elmúlt 22 évben sosem volt!! Ha bármi miatt mégis sminkelni szeretnék, akkor egy ásványi púder a maximum, amit használok! Egyszerűen imádom, és nagyon boldog vagyok!!! Köszönöm!!!! LOVE “

COVID-19 Infók: Nyitva vagyunk!