Pellevé™ Orvosi Rádiófrekvenciás Bőrfeszesítő kezelés

Mi ez a technológia?

 


 


A Pellevé™ orvosi rádiófrekvenciás bőrfeszesítő rendszer forradalmi megoldást kínál a bőr öregedési jeleinek visszafordítására sebészi kés, tű, idegen anyag beadása nélkül, az eredeti arcvonások megtartásával. Az eljárás megfelel a legszigorúbb amerikai FDA (Food and Drug Administration - Amerikai Eljárásbiztonsági Hivatal) szabványoknak. Tudományos vizsgálatokon és bizonyítékokon alapulóan hatékony és biztonságos beavatkozásnak minősül.


Hogyan működik?

A Pellevé™ rádiófrekvenciás készüléke által generált nagyfrekvenciájú hullámokat egy speciális kezelőfej segítségével vezetjük be a bőrbe. A kozmetikai felhasználású rádiófrekvenciás készülékekhez képest az orvosi Pellevé™ technológia kíméletes, de intenzív és kontrollált felmelegedést eredményez a bőr tónusa és a ráncok kialakulása szempontjából érintett legfontosabb rétegben, az irhában: a kontrollált felmelegedés a bőr tartóvázának rétegében a kollagén és elasztin rostok összehúzódását okozza, ez eredményezi a páciensek legnagyobb részénél már azonnal érzékelhető feszesítő hatást.

 

Milyen érzést nyújt?


Pácienseink visszajelzései alapján a Pellevé™ olyan érzés, mint egy meleg arcmasszázs.
Mitől lesz tartós  és ennyire látványos akár már egy kezelés eredménye is?
A tartós hatás azáltal jön létre, hogy a kollagén rostok összehúzódása regenerációs folyamatokat indít be a bőrben: a szervezet újra kezdi termelni az összehúzódott tartóváz rostokat, így a bőr tónusa fokozódik, a felszíni ráncok kisimulnak. A kezelés tulajdonképpen teljesen fájdalmatlan, érzéstelenítést nem igényel, nincs gyógyulási idő, nem szükséges mellette semmilyen életvitelbeli korlátozás.

Már egy kezelés is látványos lehet, optimális és tartós eredmény bőrtípustól, a ráncok mélységétől függően 3-4, egymást 2-6 hetes időközönként követő kezelési ciklustól várható. A kezelések között eltelt idő a kollagén rost felépülési ideje alapján határozódik meg. A regenerációs időn belül ismételt kezelés eredményesség fokozó hatású. A kezelési ciklus után még kb. 6 hónapig fokozatosan javuló hatás tapasztalható. A tartósság is bőrtípustól függ: a páciensek akár 12-36 hónapra is élvezhetik fokozottan feszes arcbőrüket.
Kinek ajánlott a Pellevé™ rádiófrekvienciás bőrfeszesítő kezelés?


A Pellevé kiváló választás azon hölgyek és urak számára, akik kíméletes, természetes, de orvosi bizonyítékokon alapuló hatákony arcfeszesítési eljárást keresnek sebészi beavatkozás, vagy fájdalmak nélkül. A kezelés lehet egyéni, személyre szabott.

A kezelés teljesen egyénre szabott lehet: kezelhetjük csak egy régió ráncait, vagy akár a teljes arcot is. A Pellevé™ különösen hatékonyan alkalmazható toka csinosítására, vagy a vékony nyakbőr tónusának fokozására.