Colorescience®

A klinikánkon alkalmazott bőrterápiákkal az a célunk, hogy egészséges állapotúvá tegyük az arcbőrt. Majdnem minden hölgyvendégünk használ sminket, melyek nem megfelelő összetétele vagy hatóanyag tartalma károsíthatja az egészséges bőrműködést.

A Colorescience® egyedülálló orvosi tisztaságú, ásványi hatóanyagú mineral make-up termékei egyszerre ötvözik az anti-aging hatóanyagokat, a nagy tisztaságú ásványi fényvédelmet, és a gyönyörű esztétikai megjelenést. A ZO® Skin Health bőrterápiákkal egészségessé tett bőrön alkalmazhatóak, hiszen nem okoznak semmilyen bőrkárosodást, nem lépnek reakcióba a bőrrel, maximális fényvédő hatásukkal pedig megelőzik az UV által kiváltott bőr öregedési folyamatokat és a napkárosodást.

Nagy tisztaságuknál fogva egyedülállóan alkalmazhatók beteg, kifejezetten érzékeny bőrön is, egyes fajtájuk nagy fedőképességüknek köszönhetően a meglévő, még nem kezelt bőrhibákat is tökéletesen eltünteti.

A Colorescience® egyik legnépszerűbb terméke, a varázslatosan könnyen alkalmazható ecsetes, por állagú ásványi fényvédők, minden nemű és korú páciens számára biztosítják a tökéletes fényvédelmet, és óvják bőrünket a fénykárosodástól. Ha csak egy dolgot tanítunk meg a jövő generációjának, már sokat tettünk az ő bőrük védelme érdekében: A ma alkalmazott fényvédelmet évtizedekkel később köszöni meg a bőr! Használjon fényvédőt minden nap a tökéletesen egészséges és védett bőr érdekében!