Egyénre szabott bőrdiagnosztika és terápia

A személyes orvosi konzultáció célja, hogy a páciens bőrállapotának és igényeinek megfelelő leghatékonyabb kezelési tervet állítsuk fel. A konzultáció része a kezelések anyagi költségeinek pontos megtervezése, valamint alternatív terápiás terv felállítása a páciens igényének megfelelően. A személyre szabott konzultáció keretein belül a pácienst pontosan tájékoztatjuk arról, pontosan milyen változásokra számíthat a bőrminőségét illetően rövid- illetve hosszútávon is. Ezzel a diagnosztikai és terápiás megközelítéssel vagyunk képesek sikeresen javítani még a legnagyobb kihívást jelentő bőrproblémákat is.

 

 

Vélemény: „20 évig szenvedtem az arcbőrömmel az állandó gyulladások és fellángoló rozácea miatt. A doktornő a konzultációkor azt mondta, hogy egy éven belül olyan lesz az arcbőröm, amilyennek régóta szeretném. 11 hónapos intenzív, általa javasolt bőrterápia és kezelések után végre stabil és erős a bőröm, a gyulladásoknak nyoma sincs. Szorongás nélkül nézek másra, mert tudom, hogy már nem a gyulladt bőrömet figyelik meg rajtam. Nagyon hálás vagyok a pontos, és tervezett segítségért, a kezeléseket pedig Buda doktornő irányítása mellett természetesen tovább folytatom.„ P. Ildikó, 39 éves

 

 

Reveal Imager Bőrdiagnosztikai rendszer

Az elmúlt időszakban megnövekedett az igényünk arra, hogy pontos dokumentációt készítsünk arc esztétikai tevékenységünkről. Célunk egy könnyen követhető, objektív és szakmailag megkérdőjelezhetetlen rendszer kiépítése és mindennapos használata, mely egyértelműen bizonyítja terápiáink hatásosságát.

A világszerte elismert, számítógép vezérelt, egyedülálló fejlesztésű Reveal Imager készülékben megtaláltuk mindazt a funkciót, amely nélkül egy orvos-esztétikai rendelés ma már elképzelhetetlen.

 

Az eljárás előnyei:

 

 

Az eredmény alapján részletes protokoll javaslatot adunk a bőr egészségének helyreállítására.