Red-carpet Hollywood Facial kezelés

 

 

Ez a kezelés egy különleges, azonnali hatású, látványos bőrmegújulást biztosító kombináció, melyet Buda doktornő az Obagi Skin Health Institute-ban, Beverly-Hills-ben sajátított el.
A kezelés kombinálja a Hydrafacial® azonnali bőrtisztító effektusát a ZO® intenzív savas peeleingjével. Azonnal látványos, ragyogó arcbőrt eredményez, mely a legszebb állapotát a kezelést követően 24-48 órával éri el, emiatt is alkalmas nagy események, „vörös-szőnyeges” megjelenés előtti gyors és tartós bőrállapot javításra.

 

Vélemény: „Olvastam valamelyik külföldi magazinban, hogy ezért a kezelésért az Oscar-díj átadás előtti napon sorban állnak a színésznők. A 40. születésnapom előtt próbáltam ki, így ragyogó arcbőrrel ünnepeltem a családommal és a barátaimmal. Azóta minden fontosabb, megjelenést igénylő esemény előtt megcsináltatom a kezelést, így az önbizalmam teljes, mert az arcbőrömet illetően makulátlan a megjelenésem. Egy ünnepi smink is szebben mutat a tiszta és egészséges arcbőrön.”   K. Szilvia, 41 éves