ZO® Skin Health

A Medios Orvosi Központban alkalmazott esztétikai kezeléseink egy teljességelvű szemléletmódot tükröznek, melynek alapja a bőregészség megteremtése és nem egészséges bőr esetén a sejtszintűen tökéletes bőrműködés visszaadása.

A klinikánkon használt, és a páciensek számára kiajánlott otthon alkalmazandó termékek és termékekkel történő kezelések a legutolsó tudományos elveknek megfelelően összeállított, nagy hatékonyságú, kizárólag orvosi felügyelet mellett alkalmazható, teljesen egyénre szabott terápiát lehetővé tevő protokollok.

Dr. Buda Bernadett véleménye, miért a ZO® Skin Health termékeket és kezeléseket alkalmazza páciensein.

„Mióta orvosként esztétikai terápiákkal foglalkozom, nagy nyitottsággal fordultam a legújabb kezelések és terápiák felé. Hiszem azt, hogy az esztétikai terület az orvostudomány egyik legaktívabban fejlődő területe. Ma már sejtszinten, DNS szinten ismerjük a bőrünk összes sejtjének működését, valamint tényként tudjuk azokat a tényezőket, melyek a bőrt károsítják, és a bőrállapot romlását előidézik. A bőrünkre ható vegyületek, a helyileg alkalmazható hatóanyagok területén is óriási fejlődés ment végbe az elmúlt évtizedben.

A ZO® Skin Health bőrterápiái azért voltak számomra orvosilag is egyedülállóan hitelesek, mert úgy tudunk a legmodernebb összetevőkkel hatni bőrünk sejtszintű működésére, hogy képes visszatérni az egészséges bőrműködés. Az elmúlt időszakban a ZO® termékekkel és kezelésekkel a saját arcomon, és pácienseim bőrén szerzett tapasztalatom alapján is egyértelműen kijelenthetem, hogy számomra hatékonyabb, bizonyítottabb, tudományos elveken működő terápia nem létezik. Dr. Zein Obagi neve világszerte egyet jelent az ultramodern és speciálisan összeállított hatóanyagokkal, a folyamatos innovációval és a látványos eredményekkel. Büszke vagyok rá, hogy személyesen ismerhetem Őt, és hogy az általa tanított bőrterápiás elveket saját klinikámon alkalmazhatom pácienseim legnagyobb megelégedésére, valamint hogy a ZO® Skin Health magyarországi tréner orvosaként tudásomat más orvos kollégákkal is megoszthatom.”

Obagi Skin Health Institute, Beverly Hills, Los, Angeles, 2013Obagi Skin Health Institute, Beverly Hills, Los, Angeles, 2013ZO® Skin Health International Meeting, Laguna Niguel, 2015