Foglaljon időpontot!

Konzultáció

konzultacio
konzultacio
konzultacio

Egyénre szabott bőrdiagnosztika és terápia

A személyes orvosi konzultáció célja, hogy a páciens bőrállapotának és igényeinek megfelelő leghatékonyabb kezelési tervet állítsuk fel. A konzultáció része a kezelések anyagi költségeinek pontos megtervezése, valamint alternatív terápiás terv felállítása a páciens igényének megfelelően. A személyre szabott konzultáció keretein belül a pácienst pontosan tájékoztatjuk arról, pontosan milyen változásokra számíthat a bőrminőségét illetően rövid- illetve hosszútávon is. Ezzel a diagnosztikai és terápiás megközelítéssel vagyunk képesek sikeresen javítani még a legnagyobb kihívást jelentő bőrproblémákat is.

Virtuális konzultáció

2018 óta klinikánk egyik legsikeresebb kezdeményezése pácienseink számára a virtuális konzultációs lehetőség. Az online platformokat és kapcsolattartást kihasználva a klinikánkon való személyes megjelenés nélkül is tudunk terápiás javaslatot illetve árajánlatot adni. A virtuális konzultációra való jelentkezéshez küldjön e-mailt a virtualkonzultacio@medios.hu címre. Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

A virtuális konzultáció nem minősül hivatalos orvosi vizsgálatnak és terápiás javaslatnak.

Objektív bőrdiagnosztikai rendszerek

Az elmúlt időszakban megnövekedett az igényünk arra, hogy pontos dokumentációt készítsünk arc esztétikai tevékenységünkről. Célunk egy könnyen követhető, objektív és szakmailag megkérdőjelezhetetlen rendszer kiépítése és mindennapos használata, mely egyértelműen bizonyítja terápiáink hatásosságát.

Klinikánkon két technológiát is használunk a bőrproblémák és egyben az eredmények rögzítésére. A Reveal Imager készülékünk elsősorban a bőr állapotváltozásainak vizualizálására alkalmas. A Quantificare objektív, 3 dimenziós képalkotó rendszerünkben megtaláltuk mindazt a funkciót, amely nélkül egy orvos-esztétikai rendelés ma már elképzelhetetlen. A készülék teljes és részletes bőrdiagnosztikát végez, valamint az arc 3 dimenziós megjelenítésével a lehető legrészletesebben mutatja a volumen eltéréseket, valamint ennek korrekciója után az elért eredményeket.

Az eljárások előnyei:

Azonos körülményeket biztosít, mind fényerő, mind pozícionálás terén, így pontosan nyomon követhető a bőr állapotának változása, legyen szó ráncokról, vénatágulatokról, pigmentációról, acnés elváltozásról vagy egyéb texturális egyenetlenségről, illetve a volumen változásról.

A vizsgálat bármely napszakban, néhány perc alatt elvégezhető.

Lehetőségünk van standard, azaz az általunk normál fényképként ismert felvételt készíteni.

A vaszkuláris és pigmentációs elváltozások kontrasztosabb megjelenítése érdekében további polarizált megvilágítású képek adják az igazán áttörő és megdöbbentő bizonyítékokat.

A felvételeket gondosan tároljuk, így bármikor összehasonlíthatjuk az újabb eredményekkel.

Az eredmény alapján részletes terápiás javaslatot adunk a bőr- illetve az arc egészségének helyreállítására.

Az erős bőr egészséges, az egészséges bőr erős. Orvosi központunk munkatársai missziójuknak tekintik, hogy pácienseinket a helyes bőrápolásról, valamint a bőregészség megteremtésének alapelveiről tájékoztassák. Social media felületeinket használva, valamint időnként rendezett nyílt napjaink, páciens edukációs fórumaink keretében érdeklődő vendégeink megismerkedhetnek azokkal az elvekkel, és javaslatokkal, melyek segítségével bőregészségüket hosszú távon megőrizhetik.

Bőregészség tanácsadás

Bőregészség Tanácsadás

COVID-19 Infók: Nyitva vagyunk!