Heg kezelések

Hegek az életünk során tervezetten, egy műtéti beavatkozáshoz kapcsolódva, vagy balesetből adódóan, váratlanul keletkezhetnek. Az arc hosszan fennálló, gyulladásos folyamatai is hegesedéssel gyógyulnak. A heg elhelyezkedésétől, a sebzés milyenségétől, valamint a páciens gyógyhajlamától függ, hogy milyen kinézetű és mennyire zavaró lesz az adott heg a gyógyulás után. 

Sajnos vannak rossz helyen lévő, vagy rossz gyógyhajlamú, estleg túlburjánzó, keloidos hegek, amelyek mind funkcionálisan, mint esztétikai szempontból ronthatják az életminőséget.

Klinikánkon számos technológia áll rendelkezésünkre, hogy javítsuk egy már meglévő heg kinézetét. Első helyen szerepel ezek között az Enerjet nagy intenzitású jet-technológiája, melynek segítségével nagy nyomással tudunk hyaluronsavat vagy gyulladáscsökkentő anyagokat juttatni a hegbe, így serkentve annak újraépülését.

Általános tanács, főleg tervezett sebek, műtéthez kapcsolódó hegek esetén, hogy a sebgyógyulás lehetőség szerinti minél korábbi szakaszában kezdjük meg a heggel való foglalkozást, így érhetjük el az esztétikailag legkedvezőbb eredményt.

A hegek kezelési lehetőségeivel kapcsolatban egyéni konzultációt javaslunk, melynek során egyedileg szabva tudjuk kiajánlani a legjobb terápiás kombinációkat.

COVID-19 Infók: Nyitva vagyunk!