Lézeres szőrtelenítés

lézeres szőrtelenítés - Medios

A Medios Orvosi Központban az évtizedes múltra visszatekintő német Asclepion cég legmodernebb Mediostar Next Pro orvosi lézergépét használjuk.

A dióda lézertechnológiának és a rendkívüli bőrhűtő rendszernek köszönhetően bármilyen tónusú, színárnyalatú bőrt a legnagyobb biztonsággal, és hatékonysággal tudunk kezelni az év bármely időszakában. Ez a korszerű megoldás lehetővé teszi, hogy a lézer energiája csak a szőrtüszőkben és az őket körülvevő, tápláló sejtekben nyelődjön el, elkerülve a bőrben levő melanint. Így elérhető a szőrtüszők végleges pusztulása, és garantálható a jövőbeni szőrtelen, sima bőr.

A lézeres eljárást személyes konzultáció előzi meg, melynek során megvizsgáljuk a kezelendő területet, és részletesen tájékoztatjuk pácienseinket a kezelés menetéről. A kezelést az Ön egyedi, személyes adottságaihoz, bőrtónusához és a kezelendő területen lévő szőrtípushoz igazítjuk.

A végleges, lézeres szőrtelenítés után elfelejtheti a borotvahasználat, az epilátor és gyanta kellemetlenségeit, és nem marad más, csak a sima és selymes bőr.

Nemcsak hölgyek, hanem urak számára is ajánljuk epiláló kezeléseinket.

COVID-19 Infók: Nyitva vagyunk!